October 25, 2018

Barbatul a vrut sa-si filmeze prietena la dus, insa a ramas ingrozit cand a descoperit ca aceasta nu era singura dupa cortina! Initial a vrut sa o sperie sau cel putin sa o surprinda in timp ce facea dus, apoi i-a venit o idee mai buna: sa o filmeze in timp ce se sperie, pentru a-i inregistra reactia. Dar nu se astepta sa urmeze momente de groaza, greu de acceptat sau de crezut.

Advertisement

   Cu atat mai putin de explicat, avand in vedere situatia foarte bizara cu care s-a confruntat. Dupa ce si-a pus planul in aplicare, barbatul a intrat in baie cu camera de filmat, pregatit sa obtina o reactie amuzanta din partea prietenei lui, pe care, de altfel, a si primit-o. Insa dupa ce aceasta a rosit si a iesit din dus, barbatul a constatat ca se mai afla inca o persoana dupa cortina dusului.

O prezenta care l-a facut sa i se ridice inima la gat si sa incremeneasca, insa pana la momentul in care a reusit sa dea cortina la o parte, persoana respectiva disparuse. Ramane la latitudinea voastra sa apreciati despre ce este vorba.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro