October 25, 2018

Un moment incredibil a fost surprins de un tanar pe malul unui rau, o scena greu de imaginat sau de descris. Cel care a vazut evenimentul socant cu siguranta a ramas fara cuvinte si nu va uita prea curand imaginea unei morti cumplite. Viata este plina de surprize si nu stii cand se va sfarsi totul, iar unele alegeri pe care le facem pot sa faca in asa fel incat viata sa ia o intorsatura radicala. In lumea animalelor, in lupta pentru supravietuire nu exista reguli, nu exista compasiune si nici jumatati de masura!

Advertisement

    Animalele fac orice pentru a se apara si folosesc diferite metode de a indeparta inamicul. In cazul nostru, un crocodil extrem de neinspirat se decide sa muste un tipar electric, chiar cu pretul vietii sale. Pestele electric este un peste rapitor de apa dulce, originar din America de Sud, asemanator anghilei, ce poate ajunge pana la o lungime maxima de 2.5 metri. Acesta are trei organe electrice ce au ca rol administrarea de socuri electrice animalului pradator, dar sunt folosite si pentru comunicare in mediul acvatic, de asemenea pentru a se orienta si pentru a localiza prada. Poate produce socuri de pana la 700 V si este extrem de periculos atat pentru animalele mici cat si pentru cele mari sau pentru om. Organul principal si organul lui Hunter genereaza un curent electric care paralizeaza sau ucide prada, facand mai usoara digerarea acesteia, pestele neavand dinti. Prada imobilizata este astfel devorata mai usor.

Tiparul electric este un animal nocturn ce traieste pe fundurile maloase ale raurilor sau mlastinilor intunecate sau umbrite. A fost utilizat de-a lungul timpului in experimente pentru a studia fenomenele bioelectrice. Asadar, in cazul crocodilului, vanatorul a devenit vanat!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro