October 25, 2018

Ai putea sa crezi ca un tir poate fi luat de vant cu atat de mare usurinta? Un tir zboara de pe sosea din cauza vantului extrem de puternic, caruia nu ii poate face fata. Este de necrezut cum natura isi pune amprenta pe tot ceea ce detinem, ce folosim, mai degraba spus, pe intreaga noastra viata. Tindem sa ignoram fortele naturii sau sa ne lasam purtati de rutina vietii fara sa fim precauti si fara sa acordam atentie posibilelor pericole ce stau tot timpul ascunse, gara sa ne sara in fata. La propriu, uneori.

Advertisement

    Este bine sa ne luam masuri de siguranta si sa nu ne aventuram daca exista riscul de a ne provoca rau noua sau celor din jur. De obicei uitam ca ii punem in pericol si pe cei din jur atunci cand ii lasam expusi consecintelor greselilor noastre. Iar cand natura intervine, atunci riscul creste si intervine si elementul neprevazut. Acest lucru s-a intamplat si pentru un sofer care conduce un tir “zburator”. Vantul extrem de puternic ii influenteaza traiectoria si ceea ce se numeste stabilitate dispare complet cand lucrurile incep sa o iau razna.

Socul si starea permanenta de spaima o traiesc cu totii, atat soferul care incearca sa-si continuie drumul sperand ca va ajunge cu bine la destinatie, fara sa stie ce il asteapta, cat si ceilalti participanti la trafic, ingroziti de scena impresionanta a unui tir care pierde controlul total in mers din cauza vantului puternic. Nimeni nu are curaj sa se apropie de acesta, deoarece nu poti sti ce urmeaza sa se intample in urmatoarele momente, frica ce s-a adeverit, din pacate!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro