October 25, 2018

Un sarpe a inghitit nimic altceva decat o vaca! Evenimentul socant a fost surprins de cei care locuiau intr-o zona mlastinoasa din Indonezia. Sarpele a mancat unul din animalele care se aflau aproape de casa unuia dintre localnici, insa nimeni nu se astepta ca acesta sa poata manca o vitica!

Advertisement

   Dupa ce l-au gasit in apeopierea gospodariilor lor, acestia au avut un soc enorm cand au vazut burta imensa a sarpelui, care nici macar nu se mai putea misca din cauza greutatii animalului, urmand sa astepte sa se produca digestia. Localnicii au fost suparati ca sarpele ii pagubeste, hranindu-se cu animalele pe care ei le aveau in grija, privindu-l nu numai ca pe o amenintare a sigurantei lor, ci si a gospodariei lor.

Dar, ca sa fim realisti, si acel sarpe trebuie sa se hraneasca, la fel ca toate vietuitoarele, oricat de socant sau dureros ar fi pentru unii sau altii. Nu e drept sa ii ingradim libertatea si modul de a vana si a se hrani, insa oamenii vor alege intotdeauna siguranta lor inaintea animalelor, desi impart impreuna acelasi habitat.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro