October 25, 2018

Un fenomen inedit a fost surprins de o camera montata pe costumul unui parasutist. Probabil nu a fost nici prima, nici ultima oara cand s-a aruncat din avion cu parasuta, insa niciodata nu a banuit ca va avea o asemenea experienta cu care avea sanse aproape inexistente sa se intalneasca. Acesta a avut marea surpriza ca o bucata dintr-un meteorit sa cada exact pe langa el! Va dati seama cat de mica poate fi probabilitatea ca acest lucru sa i se intample cuiva? Sigur nu se astepta sa poata fi lovit de un meteorit!

Advertisement

    Situatia a fost ulterior analizata de catre specialisti, care, la randul lor, au ramas uluiti de incredibila coincidenta. Pana acum aproximativ 22.000 de astfel de corpuri au fost gasite cazute pe Pamant, reprezentand ramasite ale anumitor meteoroizi, asteroizi sau comete, care s-au dezintegrat in atmosfera, dar au lasat in urma bucati care ulterior cad pe Pamant, ca rezultat al arderii incomplete. Meteoritii pot fi pietrosi sau ferosi, sau, mai rar, micsti. Acestia de obicei provin din centura de asteroizi si, in foarte rare cazuri, din comete. In zonele cu ghetari si in deserturi se regasesc cel mai frecvent, deoarece sunt mai usor de descoperit, nefiind ascunsi de elementele de vegetatie.

Dupa aceasta experienta inedita, parasutistul se considera norocos ca nu a fost lovit de meteorit, ceea ce ar fi avut consecinte fatale, dar si pentru ca a avut ocazia sa traiasca un moment minunat, fata in fata cu natura, in care poate observa direct cum aceasta isi urmeaza cursul firesc. Cu siguranta va tine minte aceste clipe incredibile!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro