October 25, 2018

Un calugar shaolin a alergat 118 metri pe apa, dupa ani si ani de incercari esuate si antrenamente solicitante. Insa nu s-a dat batut si, cu o putere interioara extraordinara, a reusit sa realizeze imposibill. Este de admirat cum unii oameni sunt atat de rabdatori si perseverenti, gasind intotdeauna puterea fie din interior, fie de la divinitate, de a duce pana la capat misiunea pe care si-au insusit-o.

Advertisement

   Acest calugar este dovada puterii increderii si perseverentei asupra oamenilor, caci acestea pot face adevaratele minuni pe care le asteptam cu totii. Dupa multi ani de antrenament, in care si-a mentinut o conditie fizica foarte buna, dupa multe incercari zadarnice, el a reusit sa isi doboare propriul record si sa alerge impresionanta distanta de 118 metri pe suprafata apei dintr-un lac.

Ce-i drept, l-au ajutat placutele subtiri ce se aflau putin sub apa, pentru a stopa afundarea rapida a piciorului si a ii acorda timp sa realizeze urmatoarea miscare ramanand la suprafata. Dupa doua incercari, a treia s-a dovedit cea norocoasa. Succesul lui a venit datorita fizicii, evident, dar si a puterii interioare.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro