October 25, 2018

Un barbat neinspirat a vrut sa taie un copac intr-un mod cat mai simplu si practic. Dar nu intotdeauna ce avem in cap corespunde cu ceea ce ajungem sa facem, si cu atat mai putin cu ceea ce iese din ce-am planuit de la inceput. Dar ce nu stie acest barbat este ca graba strica treaba. Iar cand lenea intervine, se creeaza cea mai ideala combinatie de esec.

Advertisement

    In ziua de astazi nu mai avem timp sau dispozitia necesara sa planuim si sa calculam atunci cand vrem sa facem un lucru ca la carte, ci ne bazam pe increderea oarba in sine sau mergem pe premise “hai ca merge”.  Asta este total gresit, pentru ca putem strica tot ceea ce am pus la cale si riscam sa pierdem mai mult timp decat ar fi trebuit de fapt. In plus, e posibil sa consumam mai multe resurse chinuindu-ne sa gasim solutii false la problem ce nu au decat o singura rezolvare.

Acest barbat, in cele din urma, va invata din isprava sa incredibila faptul ca nu intotdeauna metoda cea mai rapida este si cea mai sigura cand e vorba sa duci ceva la bun sfarsit. Lenea si, probabil, nepriceperea au dus la un esec total, si, chiar mai mult, la stricaciuni iremediabile! Lucrul prost facut nu tine mult. Acum a ramas si fara masina, ceea ce nu a anticipat, ceea ce il va afecta in privinta viitoarelor planuri cu aceasta. Altii ca el au avariat si bunuri mai grave, cum ar fi propria casa! Cu siguranta a invatat o lectie si data viitoare cand va dori sa taie un copac va cugeta putin inainte de a actiona…

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro