October 25, 2018

Un sofer beat s-a luat la bataie cu cativa politisti care incercau sa il aresteze. Dupa ce a condus in stare de ebrietate, fiind oricand posibil sa faca si cateva victime prin inconstienta sa, la propriu si la figurat, politia rusa l-a oprit pe sofer pentru a investiga situatia. Se pare ca soferul care tocmai ce daduse pe gat cateva pahare cu un continut generos de alcool, nu a avut numai chef de cearta, ci si de bataie.

Advertisement

   Asa ca a provocat politistii la o confruntare fizica la marginea drumului, asa cum se prea bine obisnuieste in minunata Rusie, avand o atitudine cat se poate de violenta si rau intentionata. Desi politistii, initial, nu au apelat la violenta si au incercat sa il faca pe barbat sa inteleaga faptul ca trebuie sa se predea si sa coopereze cu autoritatile.

Barbatul a incercat sa faca orice ca sa scape din mainile politistilor, si a recurs chiar si la bataie. Oamenii legii au vazut ca nu prea au cu cine sa se inteleaga si au incercat prin orice metoda sa il captureze pe acest sofer, reusind arestarea lui, in cele din urma.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

 

Comments are closed.

ro