October 25, 2018

Ne-am intalnit, cu siguranta, de multe ori cu diverse situatii ciudate petrecute in locuri publice, in locuri mai putin potrivite. Reactiile oamenilor, in general, difera de la o persoana la alta, si de asemenea se manifesta diferit in functie de cei din jur. Poate intr-un mediu mai intim reactia aceleiasi persoane ar fi fost alta decat intr-un mediu public, in care fiecare e inconjurat de straini.

Advertisement

   Un tanar care are o sete de aventura si probabil este fascinat de a testa reactiile oamenilor in diverse situatii pune la cale cateva momente extrem de ciudate petrecute intr-un loc in care majoritatea ne relaxam sau ne lasam dusi de ganduri, visuri, loc in care ne lasam purtati de cugetari, incercand sa eliminam factorii externi ce ne-ar putea influenta calatoria: in tren sau metrou, fie intr-un alt mijloc de transport in comun. E acel loc in care toata lumea tace si se preocupa doar de propriile activitati: citirea unei carti, unei reviste, jocul pe telefon sau tableta, sau altele de acest gen. Tanarul incearca sa iasa din tipare si sa creeze niste situatii total nepotrivite pentru un drum cu trenul, metroul, etc. Acesta doreste sa analizeze comportamentul pasagerilor in functie de situatia in care sunt pusi, insa isi asuma un risc destul de mare, deoarece unele sunt duse la extrem. Iti trebuie mult curaj si putin tupeu sa faci asa ceva cand se afla atata lume in jurul tau! Asadar recomandam sa nu experimentati asta si voi in mijloacele de transport in comun sau in locuri publice, pentru ca este posibil sa dati socoteala cui va asteptati mai putin!

Unii oameni raman total uluiti cand vad cum se comporta tanarul, altii trateaza cu indiferenta momentele ciudate, probabil s-au mai intalnit cu asa ceva sau au alte probleme pe cap si nu acorda importanta celorlalti, altii incep sa rada sau sa-si exprime clar parerile in legatura cu actiunile baiatului care creeaza situatii bizare in tren! Lumea este destul de deschisa astazi la lucruri iesite din comun si le accepta mai usor. Insa este foarte pretioasa si amuzanta reactia lor! Uimirea de pe fata lor merita toate eforturile baiatului! Gesturile nepotrivite sau chiar deplasate implica in mod direct calatorii, a caror zi cu siguranta va aduce un strop de culoare, de amuzament si uimire!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

No Comments

Leave a Comment

ro