October 25, 2018

Acest barbat si-a prins iubita in pat cu altul, iar reactia sa a fost una de milioane. Ne intrebam cum ar fi reactionat altii sau altele atunci cand ar fi fost nevoiti sa se confrunte cu o asemenea situatie extrem de delicata. Viata te ia de multe ori prin surprindere, mai ales cand e vorba de evenimente importante, care marcheaza si schimba cursul relatiei dintre doi oameni.

Advertisement

   Tipul asta a trait cosmarul vietii sale dupa ce s-a intors acasa dintr-o calatorie de cateva zile. Iubita sa i-a respins apelurile in ultima zi, a fost foarte evaziva si a avut un comportament destul de ciudat, distant, care a condus catre primele banuieli.

Ceea ce a constituit cea mai mare frica s-a adeverit atunci cand a ajuns acasa si a prins-o pe iubita sa chiar in patul lor, cu alt barbat, dar nu inainte de a observa hainele intrusului lasate pe jos prin casa. Reactia sa a fost una impulsiva, dupa cum ne asteptam, dar, sa fim seriosi, cui nu i s-ar face negru in fata ochilor daca ar fi vazut asa ceva?

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro