October 25, 2018

Unii oameni au nevoie de mai mult, indiferent de domeniul sau subiectul de care vorbim. Au nevoie de mai multe experiente, mai mult risc, pentru a-si satisface setea de adrenalina. De aceea adesea se expun la pericole incredibile numai pentru a se simti mai bine in pielea lor. Acest lucru ii face mandri, le creste increderea si le da o doza de curaj pentru urmatoarea experienta extrema! Sunt de neoprit si se afla intr-o nevoie continua de a-si intrece limitele, cu orice cost.

Advertisement

    Foarte importanta este si aprecierea celor din jur, indiferent ca vorbim de familie, prieteni sau cei ca voi care ii urmaresc si raman uluiti de capacitatile lor. Recunoasterea meritelor si aprecierea acestora are o contributie enorma in activitatea acestor oameni, reprezentand o motivatie in a persevera, a avansa si a face tot efortul pentru a obtine performante din ce in ce mai mari! Spiritul de competitie are un rol important in a mentine vointa de a fi mai bun, mai activ. Acest tanar doreste sa iasa din tipare creand cele mai spectaculoase imagini ale unui traseu ce poate fi parcurs cu bicicleta. Un traseu la care probabil nimeni nu s-a gandit pana acum, deoarece o asemenea parcurgere a fost considerata imposibila, fiind vorba de varful unui canion! Acesta coboara cu viteza pe marginea extrem de ingusta si abrupta, ba chiar, la un momentat executa un backflip aproape imposibil!

Nici cu piciorul nu ar fi putut cineva sa coboare acest canion fara sa isi riste viata. Dar cum in zilele noastre exista o tendinta de a ne duce la extrem capacitatile fizice, exista multi oameni care pun asta in practiva si ies in evidenta prin diverse indeletniciri! Asadar, acest biciclist profesionist incalca limitele si da dovada de un curaj extrem, facand cel mai periculos traseu cu bicicleta pe varful canionului!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

No Comments

Leave a Comment

ro