October 25, 2018

Reportera isi pierde mintile in fata acestui barbat! Motivul este evident, insa mai evident decat acesta este reactia ei atunci cand ii ia un interviu cat se poate de serios. Se pare ca domnisoara nu se poate stapani in fata culturistului cu forme cat se poate de apetisante pentru multe femei. Desigur, nu toate apreciaza aceleasi valori, daca se pot numi in felul acesta.

Advertisement

   Insa, in ciuda faptului ca se afla in mijlocul unui interviu pe care tot ea trebuie sa il conduca, ea se lasa dusa de val si de gandurile interioare care se reflecta atat de bine in miscarile corpului, in expresia fetei, in modul in care vorbeste si se exprima. Oricat de rusinos ar parea, pe ea nu o dernjeaza prea tare asta, mai ales fiind constienta ca este vazuta de o multime de oameni care se uita la televizor in acel moment, dar si mult timp dupa, din cate se pare.

Viata ne forteaza sa ne confruntam cu situatii diferite, cu incarcaturi emotionale din cele mai dierse, iar unii oameni au o reactie mai evidenta decat a altora, stapanindu-si mai greu trairile interioare.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro