October 25, 2018

De ce unii oameni dintre cei care conduc un BMW fac tot felul de lucruri trasnite, chiar stupide? E, intr-adevar, o marca preferata de foarte multi, indiferent de sex sau varsta, ce pare ca s-ar potrivi in foarte multe ocazii, pentru mai multe tipuri de oameni, adaptabila in orice situatie. E imposibil sa nu apara si faze neinspirate din partea soferilor.

Advertisement

   Insa unii abuzeaza de masina pe care o au si se dau in spectacol, pana ajung sa o distruga, sa faca accident sau sa isi puna siguranta si viata in pericol. Unii o vad doar ca pe un trofeu, nu si-au cumparat-o pentru a le fi utila, ci pentru a se mandri cu ea, uneori exagerand si ajungand sa faca lucruri prostesti.

Altii si-o cumpara doar pentru brand si pentru ca „tot omu’ tre’ sa aiba un BMW”, asa ca de ce sa nu isi dea toata agonisirea pe masina visata? Mai conteaza ca e un sofer jalnic si nu e in stare sa aiba grija de masina? Sau ca ia decizii stupide, fara sa ii pese de siguranta lui si de bunastarea masinii?

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro