October 25, 2018

Acestia sunt, probabil, oamenii cei mai neobinuiti  din lume, insa, fireste, mai sunt multi ca ei, cu diverse malformatii, excrescente sau alte ciudatenii, asa cum le considera majoritatea persoanelor „normale” – daca exista cu adevarat asa ceva. Normalitatea este ceva greu de definit, iar, in ziua de astazi, e un lucru din ce in ce mai vag si variabil, ajungand la concluzia ca este un concept acceptat general in niste conditii destul de subiective, ceea ce este destul de ciudat.

Advertisement

   Acesti oameni au avut nenorocul sa se nasca extrem de diferiti, nevoiti fiind sa imbratiseze toata viata aceasta povara pe care au primit-o fara a avea vreo vina, soarta decidand in locul lor. Unii dintre ei au trait dificultati inimaginabile, altii s-au adaptat unui stil aparte de viata, cu care lumea nu s-a putut impaca de cele mai multe ori.

Respinsi in permanenta de societate si discriminati, ei au invatat sa gaseasca alinare in membrii familiei, caci doar ei au putut simti cu adevarat suferinta si drama lor. Poate e un mod in care suntem setati pentru a evolua catre perfectiune. Dar poate exista, oare, asa ceva?

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro