October 25, 2018

O lansare la apa a unei nave se transforma intr-un cosmar teribil al oamenilor ce asistau la un eveniment ce ar fi trebuit sa fie unul glorios, spectaculos. Ei bine, nu a fost nici pe departe asa cum se asteptau ei, ci lucrurile au luat o intorsatura uriasa exact cand se asteptau mai putin.

Advertisement

   De obicei aceste evenimente sunt puse la punct de catre ingineri si cei care se ocupa de santier pana la cele mai mici detalii, si, de cele mai multe ori nu le scapa nimic, insa asta nu e o regula batuta in cuie, din pacate. Un succes s-a transformat intr-un incident neplacut pentru cei care asistau, curiosi, la o distanta destul de sigura de vasul ce urma a fi lansat, cel putin asa au crezut ei, si au platit pentru curiozitatea lor, fara a avea neaparat o vina pentru asta.

In momentul in care nava loveste cu putere apa, o multime de scanduri se desprind violent de sub aceasta, fiind aruncate cu o viteza foarte mare spre cei care urmareau evenimentul. Acestea au lovit cu putere si au adus teroare in randul oamenilor de pe margine, care nu ar fi trebuit sa se apropie atat de mult.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro