October 25, 2018

O fata rupe in bataie si lasa inconstienti trei barbati deodata, dupa ce acestia au sarit la bataie. Fata le-a potolit imediat cheful de cearta, punandu-i la pamant din doar cateva miscari. Barbatii care venisera de curand in acel restaurant au fost nemultumiti de modul in care au fost serviti de catre ospatar, sau pur si simplu au cautat discordie si un motiv de cearta sau chiar bataie.

Advertisement

   Si l-au gasit. Dar nu s-au asteptat ca totul sa se intoarca impotriva lor si sa si-o ia atat de tare pe cocoasa. Vazand ca ospatarii sunt mai plapanzi, nu si-au facut probleme cand a fost vorba sa creeze un confict, fiind convinsi ca ii vor intimida suficient pe acestia, incat sa obtina ceea ce si-au dorit inca de cand au pasit in restaurant prima data.

Dupa ce au facut o mare scena violenta in local si au iscat bataia, din senin a aparut fata care a salvat situatia si a evitat ca restul personalului sa fie ranit de acesti trei barbati iesiti din minti. Din cateva miscari, fata i-a pus pe cei trei deodata la pamant, facandu-i sa regrete profund faptul ca au avut aceasta reactie violenta in restaurant.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro