October 25, 2018

O fantoma a fost surprinsa pe camerele de filmat chiar in timpul stirilor. Transmisia ce se realiza in direct a fost socanta atat pentru spectatori, cat si pentru cei din redactie. Ulterior au derulat si au revazut momentul in care asa-zisa fantoma a aparut de nicaieri si a inceput sa se deplaseze in peisaj.

Advertisement

   S-a pus problema unei umbre a unui obiect, insa nu era nimic in fata sau deasupra „fantomei”. Cei care cred in lucruri mistice sau evenimente care par sa nu aiba un raspuns in spate, au fost fascinati de aceasta aparitie, incepand deja sa faca diverse supozitii cu privire la natura umbrei considerate un spirit. Preferinta si inclinatia unor oameni catre mistic si fenomene neobisnuite ii fac sa traga concluzii pripite sau, de multe ori, exagerate.

Noi suntem putin mai pragmatici si, cu toate ca nu avem un raspuns pentru umbra sau entitatea care si-a facut aparitia pe sosea, tindem sa ne indoim de natura paranormala pe care altii o afirma si chiar incearca sa o explice. Voi ce credeti? Exista fantome? Sau imaginatia unora e mult prea bogata?

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro