October 25, 2018

O bomba atomica a explodat pe fundul marii, ca urmare a unui experiment, facand ravagii in toata zona aferenta acesteia. Daca privesti acest eveniment, simti cum iti ingheata inima, te lasa fara grai. Din nefericire, aceste experimente au loc frecvent, sau cel putin mai des decat ar trebui, pentru a testa anumite situatii periculoase. Foarte multe persoane sunt total impotriva acestor teste si actiuni, deoarece sunt extrem de toxice si daunatoare atat mediului, cat si oamenilor.

Advertisement

    Particulele radioactive pot calatori la peste o mie de kilometri distanta, reprezentand un risc extrem de imbolnavire a vietuitoarelor si alterare a naturii. Nu se cunosc circumstantele in care a fost detonata aceasta bomba nucleara, cine, cand si pe parcursul a ce durata, insa este evident ca cineva a avut un anumit interes in a se obtine date cu privire la comportamentul exploziei si in a se masura puterea focosului nuclear. Aceste bombe se pot detona fie prin comanda la distanta, ceaa ce reprezinta un mare pericol deoarece cei expusi pot suferi urmari grave in urma prezentei in apropiere, sau poti fi declansate prin autodetonare. Odata ce bomba a fost detonata, se formeaza efectul de ciocan de apa, ce impresioneaza si cel mai aprig ochi. Explozia, dupa cum se observa, are o forta devastatoare, greu de imaginat si distruge tot ceea ce intalneste in cale. In cazul de fata, efectele negative sunt evidente: viata marina distrusa pe o raza destul de mare de la locul incidentului, vietatile neavand nici cea mai mica sansa la supravietuire, iar cele din departare afectate semnificativ; hrana omului ce provine din vietatile marine de asemenea ar putea fi afectata; aerul si atmosfera locala iradiata este de asemenea un element extrem de nociv, mai ales ca aceste particule pot fi purtate de vant si apa la mari distante.

Omul se joaca cu natura din dorinta de a fi mai puternic, de a fi pregatit pentru orice situatie, si uita sa priveasca la originile sale si sa puna accent pe ceea ce conteaza cel mai mult: o mai buna intelegere si protejarea naturii.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

No Comments

Leave a Comment

ro