October 25, 2018

Un roman face accident cu Mustangul sau in momentul in care mergea cu 200 km/h! Soferul a pierdut controlul asupra masinii in incercarea de a atinge viteza maxima posibila, netinand cont de riscul de a pierde controlul autovehiculului si eventualitatea unui accident sau a unei rasturnari periculoase.

Advertisement

   In timpul unei intreceri cu un Audi, acesta a vrut sa-si depaseasca limitele si a apasat cam tare pedala de acceleratie, acest lucru ducand, inevitabil, la un accident petrecut la o viteza foarte mare. Desi s-a observat cum soferul a facut toate eforturile de a redresa masina, din pacate, a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat, rezultat al vitezei pe care o detinea la momentul pierderii controlului.

Soferul a fost norocos, a scapat teafar din accident datorita faptului ca purta costum de protectie, iar masina era prevazuta cu bare de protectie, ce s-au dovedit a fi extrem de importante pentru astfel de situatii. Iata cum pasiunea si dorinta de a castiga poate duce uneori la accidente impresionate, ce pot avea urmari grave. Dar stim cu totii vorba aceea: daca nu risti, nu castigi!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro