October 25, 2018

Acesta reprezinta momentul tragic in care un avion se prabuseste intr-un rau din Taipei, Taiwan, lovind un pod in calea sa spre distrugere. De asemenea, acesta a lovit o masina, ulterior a rupt o parte din podul circulat de masini in care se aflau soferi ingroziti de ceea ce vad ca se intampla chiar in fata lor.

Advertisement

   Tragedia cumplita a adus cu sine peste 30 de persoane decedate, o mica parte din pasagerii care se aflau la bord au reusit sa supravietuiasca si sa se salveze, in functie de locurile pe care s-au aflat in avion. Printre supravietuitor s-a aflat si un copil de 2 ani. Cei care s-au aflat in partea din fata au ramas blocati in centurile de siguranta, fiind imposibil sa mai iasa de pe fundul raului pana la suprafata. S-au putut salva doar cei care erau aproape de locul in care s-a rupt avionul.

Imediat dupa ce au inceput operatiunile de salvare, s-a constatat ca mai exista inca persoane care nu s-au regasit pe lista pasagerilor. Cei care au supravietuit au primit ingrijiri de urgenta si au fost transportati la spital, avand rani foarte grave.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro