October 25, 2018

Modelul Silver Arrow de la Mercedes-Benz iti taie rasuflarea! Liniile de design sunt impresionante, impunatoare si futuristice, exact asa cum si-au dorit cei care au facut parte din echipa de design a companiei. Conceptul a fost desenat in scopul de a fi utilizat in filmul „Silver Lightning”, avand loc mai intai un concurs in care s-au prezentat mai multe modele-concept.

Advertisement

   Evident, acest model a fost cel castigator, atragand si uimind prin designul sau ce pare a fi de pe alta planeta, din alta lume. In film s-a dorit punerea accentului pe puterea inteligentei artificiale si modul in care aceasta schimba lumea, dar si evolutia ei impresionanta. Cine stie, in viitor, poate chiar vom avea astfel de masini, le vom conduce ca si cand ar fi fost dintotdeauna printre noi.

S-a dorit pastrarea proportiilor automobilelor sport Mercedes-Benz din 1930, de asemenea cateva linii de design din acea perioada. Desi modelul Silver Arrow este un pic prea futuristic pentru era in care traim, trebuie sa recunoastem ca arata superb! In plus, nu mai dureaza mult pana cand se vor umple strazile de masini asemanatoare cu aceasta.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro