October 25, 2018

Aceasta este masina de 8 milioane de dolari! Probabil cea mai scumpa masina din lume. Este vorba de extraordinarul exemplar unic al unui Maybach Exelero, care te cucereste de la prima privire, lasand pe oricine cu gura cascata si cu inima franta. Designul sau este unul ce depaseste orice imagine a elegantei pe care a intruchipat-o pana acum o masina.

Advertisement

   A fost creata special pentru Fulda Tires, intr-un singur exemplar pana in prezent. S-a dorit pastrarea unor linii de design pe care le putem regasi la un model din 1930 al aceluiasi producator, cu scopul de a sublinia traditia companiei. Este o masina sport, in doua usi, cu un motor V12 Twin Turbo, capacitate cilindrica de 5.9 l, 700 cp, cutie de viteze automata cu 5 trepte, atinge o viteza de maxim 351 km/h si poate ajunge la 100km/h in 4.4 secunde.

A fost inaugurata in 2005 la Berlin. Are o lungime de 5.9 m, o latime de 2.12 m si cantareste 2.660 kg. A fost cumparata de rapperul american Birdman pentru 8 milioane de dolari si a aparut si intr-unul din videoclipurile lui Jay-Z.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro