October 25, 2018

Fiecare natiune are cate un sport mai ciudat sau o activitate mai neobisnuita. Acest sport al masinilor denumite “lowrides” are origine mexicana si s-a extins si la americani dupa 1950. Masinile au un alt scop decat cel standard, de a fi un mijloc de deplasare in trafic, acestea fiind modificate pentru a crea un design aparte, ce are o semnificatie specifica in cultura mexicana. Modificarile sunt ilegale, deci va fi oricum interzisa scoaterea lor pe drumurile publice, deoarece acestea nu se pot incadra in regulile de circulatie.

Advertisement

    Sunt des intalnite cazurile in care se fac arestari in Mexic pentru conducerea a astfel de automobile si provocarea de accidente. Masinile sunt de tip “american classic”, si au ca si caracteristica principala partea din spate a masinii mai jos decat cea din fata. Esentiale sunt suspensiile hidraulice, si instalarea pompelor si valvelor hidraulice actionate de baterii ce sunt depozitate in portbagaj. Acestea permit ajustarea inaltimii automobilului si pot genera miscari ale masinii, pe o singura roata sau doua roti, aceste miscari sau bine cunoscutele “sarituri” ritmice fac toata distractia si creeaza senzatie in randul celor care privesc. La aceste modificari se adauga si culorile intense, tipatoare ale vopselei si modificarile de exterior ale caroseriei, si, bineinteles, nelipsitele domnisoare sexy care dau un aer aparte acestor masini.

Cei care detin astfel de automobile modificate au des intalniri in care se fac competitii, intreceri si uneori chiar lupte, ce au ca scop distrugerea unuia din autoturisme. Cel ce se alege cu prima masina distrusa pierde, iar cei din public, de obicei pariori, nu vor fi deloc incantati de asta! Este considerat un sport al gangsterilor, in care isi demonstreaza abilitatile de a controla o astfel de masina si de a crea miscari senzationale! Aceste lupte intre masini sunt extrem de apreciate in randul mexicanilor si a sud-americanilor, dar uneori sunt duse la extrem, ca in cazul de fata!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

No Comments

Leave a Comment

ro