October 25, 2018

Aceasta este o dovada a faptului ca exista ingeri pazitori, exista noroc si, cu siguranta, cineva are grija si vegheaza asupra noastra de acolo de sus! Cum va puteti explica asemenea intamplari, daca nu o doza extrem de mare de noroc si sansa? Ba chiar am putea spune ca miracolele exista si se pot intampla oricui, in orice circumstante! Sau poate cineva acolo sus mai are inca planuri cu persoana in cauza!

Advertisement

    Invatam din aceste experiente traite de acesti oameni ca trebuie sa pretuim ceea ce avem si sa ne bucuram de viata si de ceea ce ne ofera, deoarece oricand ni se poate lua totul; toate idealurile, sperantele, planurile se ruineaza intr-o secunda de neatentie a ta sau a altora, sau poate chiar din pura intamplare! Nu putem controla toate lucrurile care ni se intampla, iar uneori viata e mai cruda decat ne asteptam, trecandu-ne prin cele mai bizare experiente. Pe langa lucrurile bune pe care le imbratisam in viata noastra, cateodata apar si momente neasteptate, care ne pot pune in pericol, ne pot rani sau ne pot schimba cursul si desfasurarea planurilor sau ne pot marca pe vesnicie, fara a putea face ceva in aceasta privinta.

Daca reusim sa trecem peste asemenea obstacole nedorite, trebuie sa invatam in primul rand ca pericolele pot veni de unde ne asteptam mai putin, si de aceea trebuie sa fim cu ochii in patru in orice situatie si sa incercam sa anticipam pe cat posibil un eventual incident, si, in al doilea rand, trebuie sa profitam de fiecare clipa a vietii, deoarece oricand se poate narui totul!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

No Comments

Leave a Comment

ro