October 25, 2018

Iubita acestui barbat a decis sa ii faca o farsa de zile mari! L-a pus sa ghiceasca ceva ce nu si-ar fi dorit, cel putin nu in aceste circumstante! O farsa cat se poate de simpla, usor de pus in aplicare, dar cu un efect extrem de comic. Cu siguranta o asteapta si o razbunare pe masura din partea iubitului pentru ceea ce l-a pus sa faca, si atunci probabil va regreta din plin aceasta farsa.

Advertisement

   Pentru a „condimenta” putin relatia si a o face ceva mai amuzanta, tinerii isi pregatesc tot felul de farse, iar daca acestea nu au si un element iesit din comun, care sa il faca pe cel „pacalit” sa isi iasa din minti, ele isi pierd farmecul si amuzamentul. Uneori se merita sa faci astfel de farse daca stii ca persoana respectiva nu se va supara prea tare sau va intelege natura glumei.

Alteori, presupusa farsa se poate transforma intr-un adevarat conflict in cazul in care nu este luata ca atare, sau persoana pacalita a fost ofensata, ranita sau prejudiciata. Mare grija, aceste farse pot prinde foarte bine sau foarte rau, fiind esential sa cunosti persoana pe care incerci sa o pacalesti.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro