October 25, 2018

Daca vrei sa nu te mai opresti din ras, priveste ce alarma a inventat acest barbat! Sistemul este extrem de ingenios si incredibil de eficient! Te trezeste instant din cel mai adanc somn, indiferent ca erai prins intr-un cosmar sau visai frumos si linistit! Pe langa faptul ca te trezeste atat de brusc, te face sa sari instant din pat, fara sa stii ce s-a intamplat mai exact. Nu este recomandat persoanelor care au probleme cu inima, caci e posibil sa foloseasca aceasta alarma de mai putine ori decat si-au planificat! Si inca ceva, inchideti geamul daca aveti o astfel de alarma, caci s-ar putea sa sariti direct pe fereastra dupa asemenea soc!

Advertisement

    Aceasta minunata metoda de a te destepta are o calitate aparte! Nu se opreste si nu are buton de amanare, fiind nevoit sa te ridici din pat si sa lasi la o parte somnul dulce. Stim cu totii ca butonul preferat al alarmei este cel de “snooze”, care ne permite sa mai atipim putin, sa se mintim ca vom fi mai odihniti pe parcursul intregii zile, lucru care s-a dovedit a fi total neadevarat. Ce ne-am face fara acest mirific buton al viselor scurte, al lenevirii si al confortului prelungit? Ne-am ridica din pat si ne-am apuca de treaba!

Acest lucru a dorit sa obtina si acest barbat care a avut cea mai tare idee de a crea o alarma care sa te puna pe picioare din clipa in care a inceput sa se “manifeste”, fara a-ti lasa ragaz de a te intoarce pe partea cealalta. Rezultatul este garantat si te scapa de timpul pierdut foindu-te fara sa profiti de un somn real. Probabil s-a intrebat ce l-ar face cel mai mult sa se ridice dimineata din pat inainte de pune acest proiect in aplicare. Fara indoiala, a inventat cea mai eficienta alarma din lume!!!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

No Comments

Leave a Comment

ro