October 25, 2018

Iata ce fac unii atunci cand se plictisesc! Da, e greu de crezut, insa este, din pacate, adevarat! Ramai uimit de modul in care isi petrec timpul, de situatiile in care se pun cu buna stiinta, sau in care ajung dupa ce s-au aventurat in diverse circumstante nepotrivite, am putea spune chiar bizare si total neobisnuite.

Advertisement

   Am mai vazut oameni facand lucruri trasnite, insa aceste faze depasesc imaginatia noastra. Reprezinta unele dintre cele mai bizare posturi pe care le-am intalnit pana acum, facandu-ne sa ne intrebam daca e real sau nu ceea ce vedem, si, mai ales, cum au ajung oamenii acestia in asemenea posturi ciudate. Unele dintre acestea sunt amuante, altele de-a dreptul terifiante, dar nu lipsesc, bineinteles, cele penibile sau cele care par sa nu aiba vreun sens, facandu-te sa te intrebi daca oamenii astia au idee in ce s-au bagat, sau, mai rau, daca ei stiu de fapt ce vor sa faca.

E interesant sa descoperim cum multi dintre noi au o latura bizara, ce se poate materializa in fel si chip, iar asta poate naste reactii neasteptate din partea celor din jur.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro