October 25, 2018

A glumit atunci cand i-a spus ca a inselat-o, vrand sa ii faca o farsa, dar lucrurile au luat o intorsatura cat se poate de teribila pentru acest barbat. Omul a venit acasa cu gandul de a-i face o farsa crunta iubitei sale, fara a se gandi la repercursiuni, dar in schimb, a primit el insusi lovitura pe care dorea sa o dea inca de la inceput.

Advertisement

   Nu s-a asteptat niciun moment ca aceasta farsa sa esueze, cu atat mai putin sa se intoarca impotriva lui! A simtit pe pielea lui cum e sa ti se spuna asa ceva in fata si cum e sa reactionezi natural la o asemenea dezvaluire dureroasa. Probabil s-a lecuit pentru o perioada de farse cu o asemenea implicare emotionala, dupa ce a trecut prin iadul pe care el insusi vroia sa-l provoace persoanei iubite.

Fata a vazut camera de filmat ascunsa in timpul zilei si si-a dat seama ca va urma sa se intample ceva interesant, atunci a fost pregatita sa-i raspunda cu aceeasi moneda iubitului ei pus pe glume. Asa ca a profitat de ocazie pentru a ii arata ca nu se afla mai prejos decat el, si ii poate intoarce propria farsa impotriva lui.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro