October 25, 2018

Femeile sunt in stare de multe lucruri, multe dintre ele foarte bizare, dar asta intrece orice imaginatie! Nu doar odata ni s-a intamplat sa observam cum acestea se pun in situatii ciudate in public, fara a incerca sa repare cu ceva momentul pe care l-au creat intentionat sau nu.

Advertisement

   Poate de multe ori am intalnit astfel se situatii si am fost martori la unele lucruri pe care nu doream neaparat sa le vedem, insa am invatat din acestea ca ne putem astepta la orice din partea unei femei. Asta nu inseamna ca toate sunt la fel sau ca barbatii sunt mai presus. Insa ele au acea doza de nebunie specifica, care, din pacate, se materializeaza in moduri nebanuite.

Poate unele vor doar sa se distreze, sau nu dau doi bani pe ceea ce ar putea spune sau crede cei din jur. Din pacate, de cele mai multe ori cand ar trebui sa ignore parerea si reactia celor din jur ele nu o fac. Iata cateva exemple in care fetele s-au pus in situatii cat se poate de bizare si amuzante, care ne lasa cu gura cascata.





  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.






 

Comments are closed.

ro