October 25, 2018

O farsa geniala a innebunit cativa barbati care au avut „ghinionul” de a se afla la momentul potrivit, in locul nepotrivit. Dar intensitatea cu care au trait aceasta gluma cruda, am putea zice, a meritat din plin. Cel putin noi ne-am distrat copios pe seama reactiilor lor in momentul in care au realizat ceea ce se intampla.

Advertisement

   Cine a pus asa ceva la care se pare ca nu are mila de bietii barbati care au cazut victime unei domnisoare desprinsa parca din Rai, ce a imitat perfect scena din celebrul film „Instinct primar”. Niciunul dintre ei nu se astepta ca intr-o zi obisnuita, aparent fara evenimente deosebite, sa se intample ceva care sa-i faca sa se simta ca si cand ar fi castigat la loterie.

Desigur, femeile si acum se intreaba ce e atat de interesant si captivant atunci cand acea fata isi joaca rolul in fata lor, insa probabil nu vor intelege niciodata de ce barbatii reactioneaza atat de ciudat in astfel de situatii. Pana la urma, nu e ceva ce nu au mai vazut, nu? E extrem de amuzant sa vedem cum fierbe sangele in ei, facandu-si sperante desarte.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

 

Comments are closed.

ro