October 25, 2018

Dorel s-a angajat cu norma intreaga! Ramai uimit de prostia de care acesta da dovada! Pur si simplu te lasa cu gura cascata cand vezi ce-i poate mintea! Avem de-a face cu un Dorel original, primar, asa cum il stim dintotdeauna, asa cum l-am cunoscut cand a intrat in vietile noastre.

Advertisement

   Un Dorel neprofesional, uituc, stangaci, nepasator, care face treaba la intamplare si nu depune nici cel mai mic efort pentru a-si corecta greselile, sau pentru a verifica, cel putin din cand in cand, daca totul este in regula. In exemplul nostru, Dorel se pare ca deszapezeste drumul extrem de eficient, caci nici o urma de zapada nu ramane in urma utilajului pe care il conduce.

Dar, stai, nici in fata utilajului nu exista zapada. Un detaliu destul de neimportant pentru Dorel. El stie ca trebuie sa-si faca treaba, indiferent de conditii, intr-o inertie pe care numai el o poate percepe. Rezultatul muncii sale este penibil, amuzant pentru ceilalti, dar si trist in acelasi timp. Hai sa nu judecam prea dur. Poate omul doar se odihnea la volan, neavand nici cea mai mica intentie de a munci.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro