October 25, 2018

Iata cum prepara Dorel carnatii! O metoda ingenioasa, caracteristica actiunilor lui, care ne amuza, dar ne si invata un truc folositor, asta daca suntem dispusi sa acceptam metodele cel putin ciudate ale lui Dorel de a rezolva lucrurile. Dar, in final, s-ar putea sa ii ramanem recunoscatori pentru timpul economisit, pentru efortul mai mic pe care l-am depus, dar si pentru usurinta uimitoare cu care am terminat treaba.

Advertisement

   In plus, ne vom bucura de mese gustoase, gandindu-ne la modul eficient si chiar antrenant de a face lucrurile putin diferit, in acest caz, pregatirea carnatilor la care poftesc in special romanii in sezonul rece, dar nu numai! Nu trebuie sa fim intotdeauna conservatori si nu e indicat sa respingem aceste trucuri inovative care ne pot usura munca si pot adauga un plus de amuzament treburilor pe care le avem de facut.

In acest caz, Dorel a venit cu o idee utila, destul de simpla si extrem de eficienta de a prepara carnatii de casa. Avem nevoie doar de o bormasina si o masina de tocat, fie ea chiar defecta sau incompleta!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro