October 25, 2018

Iata cum se inaugureaza masinile noi pe o sosea din Polonia! Neglijenta a dus la aparitia unui accident, dar urmarile au fost mult mai grave decat se astepta soferul sau cei care se ocupau de acest transport. Dupa accident, a izbucnit un incendiu care, treptat, s-a extins catre toate masinile noi-noute ce erau transportate pe autotren.

Advertisement

   Cei care s-au aflat la fata locului au incercat sa stinga flacarile aruncand bulgari de zapada in foc, insa, dupa cum era de asteptat, nu a avut niciun efect, ba dimpotriva, flacarile au devenit din ce in ce mai mari. Conditiile vremii a facut foarte grea deplasarea autoritatilor si pompierilor, asa ca a fost necesar sa se descurce cu ce aveau la indemana. Din pacate, nu s-a putut face nimic pana cand au ajuns pompierii sa stinga flacarile care deja ardeau peste majoritatea autoturismelor.

Nimeni nu a fost ranit, oamenii s-au indepartat la timp de incendiu, insa pagubele materiale au fost destul de mari, de la costul masinilor, la cel al autotrenului care le transporta plus alte daune ce au venit odata cu acest incident neplacut.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro