October 25, 2018

Iata cum poti sa obtii apa calda nelimitata fara a avea nevoie de electricitate! Iti trebuie putina inventivitate, cateva unelte si scule si putina vointa. Acest barbat ne arata cum a facut posibil sa recircule apa in mod natural incat sa se poata incalzi si sa poata ramane la o temperatura ridicata.

Advertisement

   Nu va mai fi necesara detinerea unui boiler electric si nici incalzirea clasica a unui vas cu apa pe aragaz, soba sau prin alte metode. Este necesara o soba metalica mica la care se conecteaza un schimbator de caldura prin care va circula apa catre un bazin termoizolat. Apa rece va intra prin partea inferioara, apoi va pleca din bazin catre soba metalica, aceasta se va incalzi si va pleca din nou spre bazin, intrand in acesta prin partea superioara.

Acest lucru permite ca apa sa recircule natural, pastrandu-se calda timp indelungat, cu costuri minime. Bazinul are un robinet de la care poti obtine usor si comod apa pentru gatit, spalat sau alte intrebuintari casnice. Este o metoda practica si destul de usoara care se poate folosi de catre cei care locuiesc la casa.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro