October 25, 2018

Iata cum poti sa dizolvi un ou in cateva minute! Sigur nu iti imaginai asta! O metoda simpla, probabil cea mai practica si usor de realizat. Cum faci sa dispara coaja oului si sa ramana doar albusul si galbenusul? Credeai ca e un singur mod in care poti face acest lucru sa devina posibil? Ei, ai avut dreptate!

Advertisement

   Chiar e un singur mod in care poti face asta. Internetul este suprasaturat de tutoriale si filmulete de tip „cum sa” sau cunoscute sub denumirea „how to”, care te invata lucruri care mai de care mai inutile sau putin posibil de pus in aplicare. Initial s-a dorit usurarea muncii indiferent de domeniu, insa ulterior au aparut din ce in ce mai multe tutoriale nu tocmai utile, ba chiar care complicau si mai mult lucrurile.

Asa ca acest tip s-a gandit sa faca o parodie a acestui tip de tutoriale, si cum altfel o putea face decat demonstrand ca unele lucruri se pot face… intr-un singur fel. Bineinteles, curiozitatea oamenilor a fost intotdeauna mai presus de orice. Speram ca vi s-a parut amuzant!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro