October 25, 2018

Cum danseaza fetele? Putem vedea cele mai cunoscute tipuri de dans pe care femeile il executa de obicei in club. Vei observa ca aceste tipuri de miscari sunt consacrate, extrem de cunoscute si te vor face sa iti amintesti de cineva cunoscut, sa recunosti anumite tipuri de femei, va fi o adevarata distractie a privi aceasta fata care a binevoit sa ne incante cu aceasta demonstratie amuzanta.

Advertisement

    Probabil ca si ea a petrecut multe seri in club si a aplicat unele din miscari, sau poate le-a observat la fetele din jur fie la prietenele care au insotit-o. Miscarile sunt de actualitate, desi melodia este ceva mai veche, reprezentand totusi o incantare pentru ascultator si pentru dansatoare! Trebuie sa recunoastem ca dansul in club a evoluat si felul in care fetele se misca nu mai este cel de odinioara. Fiecare epoca sau perioada muzicala a avut stilul sau propriu de dans, care acum era la moda, apoi imediat “expirat” sau invechit, fiind un mijloc de a fi criticat sau apreciat, iar toata lumea incerca sa imite pe cei mai talentati, mai in voga, se dansa dupa cum era trendul.

 Asa e si astazi de altfel, vedem domnisoarele de mult in club lipsite de originalitate, daca le-ai imbraca la fel nu ai face diferenta intre ele, ai spune ca au creat impreuna o coregrafie. Iti poti da seama cat de cat dupa felul in care acestea danseaza, dupa postura pe care o au, de tipul de caracter sau macar cateva trasaturi generale pe care le pot avea. Urmareste aceste feluri consacrate in care danseaza femeile, cu siguranta vei fi amuzat!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

No Comments

Leave a Comment

ro