October 25, 2018

Acesti adolescenti credeau ca vor admira scenele de la o simpla baie, un scaldat relaxant si inviorator, dar ce au descoperit pe filmare i-a lasat fara cuvinte! Dupa ce au impartasit acest incredibil moment si cu alte persoane, au primit reactii din ce in ce mai socante din jur.

Advertisement

   Bineinteles, exista doua tabere: una a celor care nu cred in existenta fantomelor sau spiritelor care ar putea trai printre noi, si cea a celor fascinati de aceste evenimete. Cei din urma au un talent extraordinar de a isi imagina tot felul de scenarii si de a aduce explicatii care, de multe ori, par lipsite de sens sau nu se incadreaza in situatia intalnita. Cei pasionati de fantome tind, de multe ori, sa ignore realitatea sau sa dea curs imaginatiei lor si tendintei catre mistic mai mult decat este cazul.

Noi incercam sa ramanem impartiali, insa un pic sceptici, desi acesti oameni sustin ca au vazut si chiar au inregistrat aparitia unei fantome. Nu vrem sa tragem concluzii pripite, va lasam pe voi sa decideti daca a fost real sau nu.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro