October 25, 2018

Cele mai amuzante gafe surprinse in ultima perioada la televizor! Iscate din mici accidente, din neatentie sau neglijenta, fie cauza unor momente de prostie temporara (sau nu), acestea sunt menite sa distreze, sa uimeasca si sa amuze. Ne asteptam, de cele mai multe ori, ca stilul formal pe care il regasim la televizor atunci cand urmarim stiri sau diverse emisiuni sa fie lipsit de greseli, de incidente, si sa decurga conform planului.

Advertisement

   Ei, iata ca nu mereu se intampla asta, uneori mici surprize au loc, iar in spatele lor poate sta pur si simplu soarta sau norocul, fie sunt realizate de cei care se ocupa de buna desfasurare a emisiei. Nu intotdeauna lucrurile ies conform planului, nimeni nu e perfect, si ar fi imposibil sa cerem asta altora, daca noi nu vom reusi, deocamdata, sa atingem perfectiunea.

Oricat profesionalism si implicare ar investi acesti oameni ai televiziunii, e imposibil sa nu mai scape si cate o gafa, sa nu faca vreo trasnaie sau vreo prostie. Iar daca nu o fac, soarta are grija ca alte incidente amuzante pentru noi, rusinoase pentru ei, sa isi faca aparitia pentru a rupe monotonia si seriozitatea.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro