October 25, 2018

Cel mai tare joc din lume! Cel putin asa pare pentru acesti tineri care se distreaza intr-un mod destul de ciudat, insa eficient. Daca mai pui ca se afla la scoala in acel timp, situatia devine si mai bizara. Dar ei se pare ca au nevoie de ceva mai mult decat o distractie banala cum ar fi cititul, plimbatul, ascultatul muzicii sau alte activitati pe care le consideram a se afla in parametri de normalitate.

Advertisement

   Dar ce este cu adevarat normalitatea, pana la urma? Si daca noi nu stim care sunt limitele ei, cum ne putem astepta la acesti copii sa cunoasca acest raspuns si sa se comporte ca atare? Poate suntem prea critici si poate judecam prea aspru comportamentul lor. Orice adolescent are nevoie de putina nebunie in perioada sa de glorie, de energie infinita. Da, unele jocuri sunt prostesti, stupide, dar poate, uneori, ei simt nevoia sa faca si aceste lucruri pentru a scapa de viata tensionata pe care si-asa o duc in timpul scolii.

Dar ei nu sunt singurii care se avanta in jocuri stupide, si altii de la case mai mari se pare ca fac acest lucru, dar fara a ii deranja, din cate observam.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro