October 25, 2018

Care e cel mai rau lucru care i se poate intampla un vanator? Probabil va ganditi la aproape orice in afara de ceea ce i s-a intamplat celui din exemplul nostru. Sunt multe cosmaruri pe care vanatorii le au atunci cand merg in padure sau in locatia prestabilita activitatii, insa acesta depaseste orice imaginatie.

Advertisement

   Sunt multe lucruri care pot merge prost, se poate intoarce acasa fara sa fi prins nimic, poate sa ramana fara munitie, se poate rataci daca nu cunoaste drumul, poate sa fie atacat de catre un animal sau chiar ranit, iar in unele cazuri, atunci cand sunt luati pe nepregatite, unii vanatori isi gasesc sfarsitul dramatic in salbaticie, din neglijenta sau daca soarta a facut in asa fel incat ceva sa mearga foarte prost pentru a se ajunge la un asemenea final.

Aceasta parodie, insa, doreste sa atraga atentia asupra faptului ca nu intotdeauna primesti ceea ce te astepti, iar lucrurile ce par bune sau in favoarea cuiva, pot da o impresie inselatoare, situatia stand, de fapt, cu totul altfel. La fel a fost si pentru acest vanator care a avut o surpriza infioratoare.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro