October 25, 2018

Ce se intampla cand se intalnesc doi prosti? Ce poate avea loc decat o prostie si mai mare? Mai in gluma, mai in serios, e dreptul fiecaruia sa se distreze asa cum considera de cuviinta, nu trebuie sa judecam prea aspru deciziile unora sau modul in care se simt in largul lor, chiar daca, de la distanta, pare o prostie.

Advertisement

   Fiecare are dreptul sa faca ceea ce simte, iar uneori trebuie sa iti urmezi impulsurile, chiar si daca acestea sunt puerile sau nu-si iau rostul. Insa nu e recomandat sa sari calul, intrucat poti pati ceva la care nu te asteptai, furat fiind de senzatia de control al situatiei, care poate fi extrem de inselatoare. Insa cu totii avem parte de peripetii, indiferent daca o cautam cu lumanarea sau nu, un motiv in plus de a nu judeca prea aspru modul copilaresc al unora de a se purta sau de a actiona.

E totusi amuzant sa urmarim cum se fac de ras si cum se intrec unul pe celalalt cand vine vorba de decizii neinspirate. Fac o pereche destul de buna impreuna!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro