October 25, 2018

O manevra extrema a fost necesara dupa ce un tir a alunecat aproape in totalitate de pe un vas, rupand prelata care marginea zona de depozitare si iesind la propriu in afara vasului, urmand sa se scufunde, in cele din urma, in apa, daca cineva nu intervenea la timp pentru a remedia acest incident destul de serios.

Advertisement

   Nava s-a deplasat cu tirul in aceasta pozitie, iesit in afara, pana cand a reusit sa ajunga la mal, unde un ponton era singura solutie de salvare a acestei situatii. Dar au reusit sa redreseze tirul dupa ce cineva a facut imensa greseala de a nu-l asigura asa cum ar fi trebuit cat timp s-a aflat pe vas? Se pare ca se gasesc solutii pentru aproape orice situatie, oricat de grava sau imposibila ar parea aceasta initial.

Dupa ce cateva minti s-au aprins, au reusit sa repare greseala facuta si, cu cateva calcule, putine emotii si o buna coordonare,  au reusit sa scoata tirul de pe vas, repunandu-l pe picioare. Va dati seama ca ar fi trebuit, in schimb, sa raspunda pentru pagubele create daca tirul s-ar fi scufundat.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro