October 25, 2018

Un sofer neatent are parte de emotii groaznice in momentul cand se confrunta cu o situatie care se putea evita foarte usor! Momentul este marcat de hohote de ras, dar in acelasi timp, ceea ce a facut nu este deloc de gluma! De multe ori jobul stresant ne face sa uitam de lucrurile marunte pe care le avem de facut, insa unii dintre noi uita si lucruri esentiale, care implica crearea unor situatii periculoase, cu care nu dorim sa ne intalnim niciodata!

Advertisement

    Stresul si presiunea sefilor, tipul activitatii pe care o desfasuram la locul de munca si permanenta stare de alerta, graba de a finaliza totul la timp si corect poate fi destul de solicitant pentru unii dintre noi. Nu mai vorbim de faptul ca problemele de acasa sau, in general, din afara locului de munca ne pot influenta starea si uneori ne fac sa ne pierdem concentrarea si atentia pe care ar trebui sa o acordam intr-un moment important. De aceea e bine sa mai luam cate o pauza si sa incercam sa ne focalizam atentia pe ceea ce avem in momentul acela in desfasurare, pentru a evita eventuale neplaceri, accidente si alte greseli care ne afecteaza pe noi, sau care ii pot si pe ceilalti, fara a fi neaparat partasi la actiunile noastre.

Avem acest exemplu la indemana, ce reprezinta cea mai mare gafa pe care o poate face un sofer. Neatentia in acest caz nu este justificata, deoarece ii pune in pericol pe cei din jur sau poate crea daune serioase. Puteti sa radeti, dar luati aminte si invatati din incredibila experienta prin care trece acest sofer! Pariez ca proprietarul casei respective ar fi facut infarct daca ar fi vazut aceasta faza!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro