October 25, 2018

Asta este probabil cea mai cruda metoda de a-ti trezi iubita, sotia, prietena din somn! O razbunare dulce pentru ce ti-a facut sau chiar pentru ce urmeaza sa-ti faca… Mai ales daca ai ales sa o torturezi in felul asta, provocandu-i un disconfort cu care probabil nu s-a mai intalnit pana acum.

Advertisement

   Dar deliciul acestei razbunari nu e faptul ca s-a trezit brusc din somn sau ca nu stia ce se intampla, ci sperietura in sine, care a scos-o din minti pe biata fata. Daca stii ca prietena, sora, sotia nu indura astfel de farse si nu tolereaza astfel de fapte, te sfatuim sa te gandesti de doua ori inainte sa pui in aplicare atfel de planuri malefice, caci s-ar putea sa te trezesti cu lucrurile in strada, fie s-ar putea sa o patesti si mai rau de atat.

Trebuie sa cunosti limitele persoanei careia vrei sa ii faci farse sau sa o sperii in moduri atat de crude, caci poti da usor gres daca aceasta nu gusta gluma ta, chiar si daca asta va fi cu intarziere. Chiar si asa, daca tu simti ca persoana te-a calcat prea tare pe nervi si merita o mica sperietura, poti incerca sa-ti asumi cateva riscuri.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro