October 25, 2018

Aceasta este cea mai adanca piscina interioara din lume! Are 33 metri adancime, de unde ii provine si numele de Nemo 33 si se afla in Belgia. A fost construita pentru cursuri de scufundari, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, dar si pentru agrement si relaxare. In plus, detinatorul ei, un expert in scufundari, a conceput-o si pentru a se putea filma scene pentru diverse productii.

Advertisement

   Piscina este impartita pe mai multe portiuni ce au adancimi diferite, cel mai adanc punct fiind la 33 metri adancime. Daca scaldatul in aceasta piscina ii sperie pe vizitatori, acestia pot privi pe ferestrele bazinului direct inauntrul sau si ii pot admira pe cei care se scufunda. Cei care stau foarte mult in apa au la dispozitie si camere presurizate unde pot sa traga o gura de aer proaspat.

Apa are o temperatura constanta de 30 grade Celsius, lucru benefic atat pentru cei care sunt incepatori cat si pentru cei experimentati. Apa din bazin este apa de izvor, este filtrata, dar nu contine clor. In aceasta piscina se afla 2.5 milioane de litri de apa. O experienta unica si impresionanta!

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro