October 25, 2018

Cativa copii din Africa au inventat un dans extrem de original si au impanzit internetul cu inregistrarea lor. Aceasta este foarte apreciata pentru unicitatea ritmului si a dansului, ca sa nu mai vorbim de locatia desfasurarii. Probabil nimeni nu se astepta ca asta sa vina din partea unor copii africani. Adesea uitam de unele parti ale lumii sau nu dorim sa constientizam ca nu numai ce este la moda sau de actualitate poate iesi in evidenta sau poate aduce bucurie sau buna dispozitie.

Advertisement

    Suntem obisnuiti sa ne dorim sa fim “in rand cu ceilalti” si sa avem prejudecati in cazul in care unele situatii sunt in afara ariei “cool” sau in voga. Unii chiar ajung sa critice fara a sta pe ganduri comportamente sau trenduri invechite, considerand ca a fi in pas cu tendintele actuale este un lucru vital pentru a-ti mentine statutul si aprecierea celor din jur, care, bineinteles, nu sunt foarte diferiti de ei. Dar cine se aseamana, se aduna, stim cu totii. Nu se mai pune pret pe originalitate, ba chiar se confunda in ziua de azi originalitatea cu extremul, unii intelegand ca a fi original inseamna a fi iesit din comun in sensul peiorativ, reprezentand un exemplu nu tocmai bun pentru cei ce inca nu si-au gasit un stil de a face lucrul respectiv. Cu comportamente extreme ne intalnim la tot pasul, insa rar avem ocazia de a aprecia ceva original in intregime.

Acesti copii demonstreaza ca te poti distra indiferent unde te afli sau de unde provii sau cine esti si ce faci, fara a tine cont de parerile celor din jur. Bucuria pe care o simt este pura si lipsita de interes, ei nu incearca sa respecte un trend si par mult mai fericiti decat altii care au mai multe decat le trebuie si nu stiu sa aprecize. Am invatat o lectie importanta de la acesti copii. Cert este ca acestia se distreaza la maxim si incanta cu cel mai original dans inventat.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro