October 25, 2018

Ce faci cand ai multi bani si o masina luxoasa, noua, si esti grabit sa ajungi la o intalnire oficiala sau de alta natura? Parchezi neregulamentar, pe unde consideri ca ai putea avea loc. Asa a facut si un sofer care detinea acest luxos Lamborghini de culoare alba, deloc pretentioasa. Probabil ca amenzile nu reprezinta o problema pentru el, iar faptul ca e posibil sa incurce circulatia cu atat mai putin, asadar a parcat masina intr-un loc interzis, fara a se gandi la consecinte. O asemenea masina nu poate trece neobservata, atat de trecatori sau participantii la trafic, cat si de firmele care se ocupa cu ridicarea masinilor care nu au fost parcate corect.
Advertisement

    Cand acestia au vrut sa se apuce de treaba, si-au dat seama ca munca lor va fi cam complicata. Masina are o garda foarte joasa, facand aproape imposibila prinderea acesteia in sistemul de remorcare. Atunci a inceput calvarul si incercarile esuate de a gasi o modalitate de a ridica masina fara sa ii produca anumite daune si fara sa existe zgarieturi. Cred si eu ca te-ar taia transpiratiile daca ai zgaria o asemenea frumusete de masina, mai ales ca aceasta avea si culoarea alba. Priceputii de la firma respectiva chinuie la propriu automobilul; daca proprietarul ar fi vazut asta, nu ar fi reactionat prea frumos. Dar trebuie sa isi asume raspunderea pentru ca a parcat neregulamentar. Dupa asa o experienta, cu siguranta va avea mare grija pe viitor unde va parca masina, nu din cauza banilor, ci pentru siguranta masinii si mentinerea bunastarii acesteia. Ar fi putut sa evite aceasta situatie daca ii acorda mai multa atentie sau daca i-ar fi pasat de ce s-ar putea intampla in eventualitatea unei tractari. Asadar, luati aminte de la acest sofer si, daca aveti destui bani pentru a plati taxele enorme percepute pentru ridicarea masinii, cel putin tineti cont de starea automobilului, deoarece nu puteti sti pe ce maini se afla acesta si ce se va intampla pe parcursul tractarii.

Cel mai bine este sa evitati sa va incurcati cu acesti “experti”, ca sa nu scoateti bani din buzunar si sa nu va stricati ziua dintr-un motiv atat de banal. Daca ati vazut cat de prost se poate remorca un Lamborghini, cu siguranta va inchipuiti cata atentie s-ar fi acordat unei masini mai modeste. Ii pasa cuiva cu adevarat de masina? Sau interesul este doar financiar?

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

No Comments

Leave a Comment

ro