October 25, 2018

O blonda invata sa conduca un Ferrari! Felul in care se bucura de aceasta noua experienta este destul de amuzanta, fiind total extaziata de faptul ca se afla la volanul unei masini atat de puternice, frumoase si luxoase. Proprietarul s-a oferit (cel putin asa credem) sa ii arate functiile pe care masina le detine si cum se pot utiliza in timpul mersului.

Advertisement

   Aceasta este putin stangace la inceput, se vede ca nu s-a mai aflat intr-o astfel de masina, cel putin pe scaunul soferului, dar acest lucru era de asteptat avand in vedere varsta ei frageda. Am putea spune ca putine pustoaice au o astfel de ocazie sa conduca masini luxoase. Dupa ce proprietarul ii arata cateva notiuni esentiale, aceasta incearca sa il porneasca si sa faca o mica plimbare cu fumoasa masina.

Daca e sa fim realisti, nu cred ca e vreunul dintre noi expert in a conduce un Ferrari, probabil toti am avea aceeasi reactie ca si aceasta pustoaica. Desigur, cei care detin deja o astfel de masina se exclud, dar… care sunt sansele? Draguta experienta, draguta si masina, si fata.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro