October 25, 2018

Desi bariera s-a ridicat, surpiza! A mai trecut si al doilea tren! Bineinteles ca soferii si trecatorii care asteptau sa traverseze calea ferata nu au stiut acest lucru si au inaintat fara a-si inchipui macar faptul ca pericolul era exact langa ei. Dupa ce a trecut primul tren, bariera s-a ridicat, fara a se tine cont de faptul ca mai urma sa treaca inca un tren.

Advertisement

   Probabil cel de-al doilea tren a trecut mult prea rapid dupa primul, intrucat bariera automata nu a avut timp sa isi incheie ciclul de coborare-ridicare, aceasta eroare a sistemului putand avea urmari extrem de grave, incluzand accidente, posibile deraieri si alte prejudicii. Acest lucru demonstreaza faptul ca atentia omului este un element definitoriu in ceea ce presupune siguranta si prevenirea accidentelor.

Nicio tehnologie nu poate inlocui singura capacitatea omului de a face o alegere intr-o anumita situatie critica si de a analiza anumite aspecte ale acesteia. De asemenea, acest caz ne aduce aminte de faptul ca trebuie sa ne asiguram intotdeauna atunci cand ne aflam in trafic, chiar daca, teoretic, suntem in afara unui pericol.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro