October 25, 2018

Un avion a fost lovit de fulger in timp ce se afla la sol, pe un aeroport din Columbia. Acesta se pregatea de imbarcare, personalul realizand ultimele verificari inainte de decolarea acestuia. Fara a se astepta vreun pic, un fulger a trasnit coada avionului, descarcandu-se apoi in corpul sau pana la partea din fata, ducand la explozia cauciucului rotilor din fata.

Advertisement

   Oamenii care se aflau langa acesta au tras o sperietura groaznica, dar nimeni nu a fost ranit, din fericire. Avionul nu a mai decolat si a fost verificat inainte de urmatorul zbor, intrucat fulgerul a provocat mai multe avarii. Era un risc inevitabil pe care si-l asuma mereu echipajul si personalul tehnic, intrucat vremea era extrem de nefavorabila, in plina furtuna cu descarcari electrice.

Incidente de acest gen au loc destul de des, avioanele si aparatele de zbor in general fiind predispuse mereu la fulgere in timpul furtunilor. Uneori, acestea pot genera explozii grave, deteriorarea si dereglarea aparatelor electronice, incendii si alte avarii. De obicei, acestea sunt superficiale, dar au fost si cazuri in care avioanele au explodat si au fost desprinse in mai multe bucati.

  Textele aflate pe acest site sunt strict proprietatea autorului. Acestea reprezinta fapte reale sau fapte imaginate cu scopul de a va distra. In cazul in care doriti sa preluati articole din cadrul acestui site va rugam sa ne contactati.


 

Comments are closed.

ro